Nimenhuuto marker
Lavolankadun ja lentäjäntien risteys, Lentäjäntie 1, Lappeenranta [kartta]

Maanantailenkki on aina rauhallinen lenkki. Lenkin keskinopeus on n. 28 km/h mutta jos paikalla on henkilöitä jotka haluavat ajaa hitaammin, muodostetaan kaksi erillistä nopeusryhmää. Ketään ei jätetä ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Lenkillä suositellaan ajettavan maantie- tai cyclocross-pyörällä. Kypärä on pakollinen.

Lähtöpaikka Lavolankadun ja Lentäjäntie risteys (Lentokentän pääty, voitelukopin kohdalta), maanantaisin klo 18.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

1
Jari H
0
Ei ketään
77

Kommentoi...

Matti, profiilikuva
Matti

Maanantailenkkikausi on jo loppunut eli valmista kohdetta, kestoa ja reittiä ei ole tälle lenkille määritelty. Mutta samasta paikasta ja samaan aikaan voi lähteä ajamaan.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja